Nieuws

Initiatief electische deelauto's

GroenLinks initieert onderzoek elektrische deelautos

Ouderkerk aan de Amstel, 14 juni 2018

Meer ruimte voor groen en speelplekken, minder parkeerplekken, geen eigen auto, maar toch altijd een auto tot je beschikking. Dat zijn de voordelen die elektrische deelautos met zich meebrengen. GroenLinks initieerde een motie om onderzoek te doen naar het inrichten van nieuwbouwwijken met een smart-grid voor deelautos, en in de rest van de gemeente aan te sluiten bij initiatieven zoals car2go.

Motie elektrische deelauto's

Mooi resultaat voor GL in Ouder Amstel

Groei van GL in Ouder Amstel! 

GroenLinks is blij met het verkiezingsresultaat van 21 maart. We hebben bijna de helft meer stemmen behaald dan vier jaar geleden. Dat is een fantastische groei. We zijn trots dat zoveel mensen onze ideeën en idealen met ons delen. En we zijn dankbaar voor het vertrouwen dat de kiezer ons gegeven heeft. Zoals de inwoners op hun beurt ons geïnspireerd hebben met de leuke en interessante gesprekken die zij met ons gevoerd hebben. Met veel bewondering heb ik de afgelopen weken gekeken naar de enorme groep vrijwilligers die zich voor ons ingezet heeft. In weer en wind stonden zij op straat om contact te maken met de kiezers. Zij hebben het waargemaakt.

 

De afgelopen vier jaar hebben wij meebestuurd en veel resultaten voor onze gemeente behaald. Na onze ruime winst willen we dat ook graag blijven doen, om bij te dragen aan een sterk, sociaal en groen Ouder-Amstel. De gemeente heeft veel te doen de komende jaren. GroenLinks wil eerlijke, menselijke en duurzame oplossingen bieden voor betaalbaar wonen. En we willen een sociale gemeente, met zorg op maat en waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen. Dat vraagt krachtig bestuur, waarin wij  graag jouw stem laten horen. Verandering begint in Ouder-Amstel.

Debat met ondernemers op 8 maart

De Ondernemers Vereniging Ouder-Amstel heeft op donderdagavond 8 maart jl. een bijeenkomst georganiseerd met de lijsttrekkers, of de vertegenwoordigers van de partijen.

De politieke partijen hebben aan ondernemers hun programma en standpunten kort toegelicht en de ondernemers kregen de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het initiatief van de ondernemers was door allen zeer gewardeerd.

 

Zie de link voor de stellingen en GL-standpunten!

 

Stellingen en GL standpunten

Pagina's